top of page

Norge, midnattssolens land, landet langt mot nord med kalde vintrer og nydelige sommerer. Fjordenes land, vikingens land og nå reining land.

NRHA Norway er bare noen få år gammel og sine medlemmer har gjørt seg bemerket pga resultater de presterer, ikke bare i Norge, men internasjonal. Men 68 medlemmer er NRHA Norway er av de minste NRHA’s affiliates. Av de 68 medlemmer er det kun 35-40 ryttere som er aktive rundt om  på showarenas i Scandinavia og Tyskland, likevel presterer de norske reiners topp resultater og gjør seg bemerket i alle de forskjellige NRHA shows de er med å konkyrrere. NRHA Norways medlemmer deltar jevnlig på clinic som arrangeres i Norge med blant ann NRHA’s professionals Brian Bell, Don Boyd og mange andre.

To av NRHA Norways medlemmer har gjort seg spesielt bemerket i år på konkurransebanen, den første er Tor Erik Eggen. I sadelen på Hollys Final Spark vant han 2018 Scandinavian Open Derby med 218 i scores i Sverige under NRHA Approved Show; September Rundown.

Hollys Final Spark  etter Jac Electric Sparks og ut av Dunit N Continental som er etter  Hollywood Dun It. Holly er avlet av Mike Deer.

Den andre NRHA Norway medlem som har skrevet sitt navn med gullskrift i den korte norsk reiningsport historie er Per Erik Haugom.

Per Erik, som første norsk reiner noensinne, klarte å kvalifisere til finalen i Level 1,2 og 3 i NRHA Breeders Futurity Germany i Kreuth i oktober i år. Per Erik ride PL Walla Walla Spook etter  Smart Spook og ut av  Walla Walla Whiz som er Topsail Whiz og avlet av Luigi Parese

bottom of page